Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε "Αποδοχή" για να συνεχίσεις.

Vegas Robaina

Vegas Robaina
Το Vegas Robaina είναι το δεύτερο  από τις δύο νέες μάρκες που εισήγαγε η Habanos Εταιρεία Πούρων, την δεκαετία του 90. Αυτή η μάρκα ξεκίνησε επίσημα στην Ισπανία, την άνοιξη του 1997, και ήταν διαθέσιμα στην παγκόσμια αγορά το φθινόπωρο. 

Η μάρκα διαθέτει πέντα χειροποίητα μεγέθη, και ταξινομούνται ως εξής: Don Alejandro (Double Corona) Famosos (Robusto), Classicos (Lonsdale), Unicos (Piramide), και Familiares (Corona). Το Vegas Robaina πήρε το όνομά του από τον D. Alejandro Robaina, που φημίζεται για την καλλιέργεια του ωραιότερου περιτυλίγματος στο Vuelta Abajo, (Pinar del Rio),  περιοχή της Κούβας για περισσότερο από πενήντα χρόνια.

Τα πούρα περιέχουν τον καλύτερο καπνό της  Κούβας, και διαθέτουν κάλυμμα που καλλιεργείται στις φάρμες του Sr. Robaina. Περιγράφονται ως έχοντας μεσαίο-δυνατό μείγμα, χαρακτηρίζεται από ένα εξαιρετικό άρωμα, με υπέροχη παρουσίαση  και μια ωραία καύση.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

VEGAS ROBAINA DON AJEXANDRO 25's

Δαχτυλίδι: 49 Διάμετρος: 19.45 mm Μήκος: 194 mm..

€22,20€

VEGAS ROBAINA UNICOS 25's

Δαχτυλίδι: 52 Διάμετρος: 20.64 mm Μήκος:156 mm..

€18,90€

VEGAS ROBAINA FAMOSOS 25's

Δαχτυλίδι: 48 Διάμετρος: 19.05 mm Μήκος: 127 mm..

€14,00€