Φόρτωση...

Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Τo ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή , η οποία δίνει στο χρήστη την εμπειρία του καπνίσματος, χωρίς τον καπνό την πίσσα και τα χημικά που έχει το κανονικό τσιγάρο. Μοιάζει με τσιγάρο, και έχει γεύση τσιγάρου. Είναι πραγματικά μια πιο υγιής εναλλακτική επιλογή. Είναι το μέλλον του καπνίσματος.

Το Ηλεκτρονικό τσιγάρο δίνει μια πιο υγιή επιλογή στους καπνιστές. Ο καπνιστής λαμβάνει τη νικοτίνη χωρίς ωστόσο καμιά από τις αρνητικές παρενέργειες του τσιγάρου, εφόσον δεν περιέχει ούτε πίσσα, ούτε διοξείδιο του άνθρακα. Δεν βλάπτει το περιβάλλον, δεν βλάπτει τους  και δεν αφήνει στάχτες ή γόπες.

Οι περισσότεροι καπνιστές καπνίζουν επειδή απολαμβάνουν την αίσθηση (φυσική και συναισθηματική) του τσιγάρου. Το Ηλεκτρονικό τσιγάρο παρέχει την ίδια ακριβώς απόλαυση, αλλά χωρίς τα προβλήματα που συνδυάζονται με το συμβατικό κάπνισμα. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λειτουργεί παρόμοια με το παραδοσιακό τσιγάρο και δίνει την ίδια απόλαυση χωρίς τα αρνητικά του καπνίσματος. Το σώμα του τσιγάρου αποτελείται από μια αμπούλα, ένα μικροεπεξεργαστή ατμού, ένα ηλεκτρονικό τσεπάκι και μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Στην άκρη υπάρχει το λαμπάκι ένδειξης λειτουργίας που ανάβει όταν ρουφάτε το τσιγάρο .

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του Ηλεκτρονικό τσιγάρου είναι ο μικροεπεξεργαστής ατμού. Εδώ είναι που δημιουργείται ο ατμός που μοιάζει με τον καπνό του τσιγάρου. Ο ατμός αυτός είναι το αποτέλεσμα της εξάτμισης του μίγματος που είναι μέσα στην αμπούλα όταν θερμαίνεται. όταν εισπνέεται ξεκινάει αυτόματα και μπαίνει σε κατάσταση αναμονής όταν δεν εισπνέει ο καπνιστής, ο οποίος απολαμβάνει το τσιγάρο χωρίς όμως τις αρνητικές παρενέργειες του. Η προσομοίωση καπνού που εκπνέετε είναι απλά υγρός ατμός που ακίνδυνα εξατμίζεται στον αέρα σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν προκαλεί παθητικό κάπνισμα. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν χρειάζεται αναπτήρα, λειτουργεί απλά με την εισπνοή.

Δωρεαν μεταφορικα