Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε "Αποδοχή" για να συνεχίσεις.

Franchise

Ως βασικό τρόπο διάθεσης των προϊόντων μας έχουμε υιοθετήσει το σύστημα Franchising ή σύστημα δικαιώχρησης όπως είναι η ελληνική ονομασία του. Με το σύστημα αυτό παραχωρείται το δικαίωμα της εμπορικής χρήσης του σήματος You & Me σε επίλεκτους επιχειρηματίες, τους δικαιοδόχους - franchisees. Η παραχώρηση γίνεται κατ' αποκλειστικότητα στην πόλη όπου βρίσκεται ο κάθε δικαιοδόχος - franchise.

Οι όροι της συνεργασίας κατοχυρώνονται με συμβόλαιο και περιλαμβάνουν δικαιώματα και υποχρεώσεις και για τα δύο μέρη. Ανάμεσα στις υποχρεώσεις της Εταιρίας You & Me κυρίαρχη θέση κατέχει εκείνη της παρακολούθησης και υποστήριξης του management του νέου καταστήματος, ιδίως κατά τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του. Με ειδικούς υπαλλήλους, παρακολούθηση που συνεχίζεται και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Η εταιρεία παρεμβαίνει υποβοηθητικά, όταν κάτι τέτοιο της ζητηθεί ή κριθεί αναγκαίο, όταν διαπιστωθεί ότι οι ενέργειες ή παραλήψεις στην άσκηση του management των καταστημάτωνν προσβάλλουν ή μειώνουν το κύρος και την αξιοπιστία της δικαιοπαρόχου εταιρίας συνολικά ή ειδικά.

Η εταιρεία πραγματοποιεί έντονη διαφημιστική προβολή σε πανελλαδικό επίπεδο, πράγμα που ευνοεί εξαιρετικά τους δικαιοδόχους - franchisees στην περιοχή τους. Ο επιχειρηματικός θεσμός του Franchising συγκεντρώνει μεγάλα πλεονεκτήματα και προσφέρει ευελιξίες που τον καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και στην διεθνή. Οι επιτυχημένες παρουσίες επιχειρηματικών δικτύων με το σύστημα αυτό, αποτελούν επιβεβαίωση αποτελεσματικότητας του θεσμού.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έδρα: Ζησιμοπούλου 9, 16674 Γλυφάδα

Tηλ./Fax: 210 4615 750

Email: info@youandme.gr

Web Site: www.youandme.gr

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Franchise:Κος Πλαϊτάκης Ηρακλής